тева амега 3

тева амега 3

Fish Oil G .

… (Oleum jecoris Asell; тева амега 3 ), , . , .

18941895 50, 3400 , тева амега 3 500  . , , , ; .

, , , , .

, , .

, , , .

, , .

2. , ( ; )) , , , ( - , , , , тева амега 3 ) ( - , ) , , , ; , ( - , (), ( , .), ( , )) ; ( ( . lacto - ) - . .

:

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19